শুক্রবার, ১৭ নভেম্বর, ২০১৭

Gulvafslibning i og omkring København og Aarhus tilbydes af dygtigt gulvfirma

floor sanding group

Gulvafslibning i og omkring København og Aarhus tilbydes af dygtigt gulvfirma. Har du en opgave, som du ønsker et uforpligtende tilbud på, råd eller vejledning om, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon Med gulvafslibning, tager man typisk 0,3-1 mm. af selve gulvet, som er væsentlig mindre end med gulvafhøvling. For at afslibe gulve skal man være opmærksom at maskinen er larmende i en grad, så det kræver høreværn.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?
If you have any concerns concerning where and the best ways to make use of http://www.skejby-gulvservice.dk/ gulvafslibning, you can call us at the site.


Vi er leveringsdygtige i alle typer efterbehandlinger af trægulve. Vælg bl.a. mellem lud, olie og lak. Vi udfører naturligvis også hvidpigmenterede gulvbehandlinger. Gulvbrædder er massive brædder fremstillet af fyrretræ, gran, douglas mv.

Præcist og effektivt gulvarbejde

Løvtræ, fx eg og merbau, anvendes kun i mindre omfang. Virksomheden hviler på stolte håndværker traditioner. Det sikrer vores kunder og forretningsforbindelser sikkerhed og trygge forhold under samarbejde med os. Snavs og daglig slidtage sætter sine spor i dine trægulve.

Vores gulvmand kan hjælpe dig

Uanset hvor meget gulvet vedligeholdes, kan det ikke undgås, at tiden sætter sine tegn og nedsætter gulvets levetid. Du vælger selv, om det skal være hvid olie, som giver gulvet et hvidligt udseende, eller naturolie som giver gulvet en naturlig eller 'nøddeagtig' farve.

Afslibning og renovering af trægulve

Når et gulv skal slibes, er det vigtigt at få alle tidligere gulvbehandlinger fjernet og at tage hensyn til, at gulvet sjældent er helt plant. Du skal fortage en gulvafslibning så du kan fjerne den gamle behandling og slibe dem til de bliver flotte, glatte og behagelige at røre ved.

Lakering kan tilrådes børnefamilier

Et gulv til en familie med børn og hund vil eksempelvis have brug for en anden behandling end et gulv hos en, der bor alene. Vi har modtaget Arbejdstilsynets grønne smiley, der gives til firmaer med et godt arbejdsmiljø. Kan gulvafhøvling eller gulvafslibning fjerne; spartel masse, misfarvning, ridser, eller mærker fra mit trægulv?

Olie, lak eller sæbespåner

Har man et ludbehandlet gulv bør det vaskes med sæbespåner eller en natursæbe til trægulve. Med en hvidpigmentering af dine trægulve får du lyse og levende gulve, hvor træets strukturer er fremhævet på smukkeste vis. De fræsede riller kan derefter fyldes op med en fugemasse eller med tynde trælister i fyr eller måske en helt anden træsort. Det er en smagssag www.skejby-gulvservice.dk  Gulvbehandling Hvis du vælger at, lakere dit gulv efter en gulvafhøvling og gulvafslibning, er det vigtigt at, vælge den rigtige løsning for dit gulv.

1 টি মন্তব্য: